Dagje-uit-2014 Verloskunde & Gynaecologie

Ik-Hou-van-Holland

En de genonimeerden voor de organisatie van 2015 zijn:

Namens de poli: Aukje!

Aukje is een van de nieuwste aanwinsten binnen VPG. Ze heeft in die korte tijd al laten zien dat ze een lieve, vrolijke, jonge meid is met veel humor. Ook bezit ze een gezonde fantasie met veel ondernemingszin. Humor, fantasie en ondernemingszin leken ons prachtige eigenschappen voor de organisatie. Het waterskiŽn, wat ze heel goed, kan komt vooralsnog minder van pas (hoewel je natuurlijk nooit weet!) maar wel  het feit dat ze sinds kort in het bezit van een nieuwe gitaar is en dat kan natuurlijk alleen maar stemmingsverhogend werken.

Aukje een leuke kans voor jou om veel mensen te ontmoeten en we wensen je veel succes met de organisatie.

Namens de verloskundigen: Marlein!

Marlein is een echt feestbeest. Er is geen festival, concert of feestje of Marlein is er te vinden. Tussen evenementen en vakanties door werkt ze heel hard om weer een volgende trip te kunnen bedenken. De titel feestbeest past goed bij haar want behalve dat is ze ook een waar ďFaceĒ beest, althans volgens menig Facebook volger van Marlein.

Marlein, we hebben dit tijdstip voor jou gekozen omdat we vinden dat het juist nu, na al het gestress over het halen van je echodiploma (geslaagd met vlag en wimpel!) tijd wordt om zelf eens een feestje te organiseren.

Namens de organisatie van 2014 wensen we je heel veel originaliteit en creativiteit toe

Namens de onderzoekers: Renee!

Renee, je bent voorgedragen door Louis als een van de nieuwste onderzoekers binnen Verloskunde & Gynaecologie waar je onderzoek doet naar HPV bij baarmoederhalskanker. Wat we menen van je weten is dat je een sportief persoon bent met een voorliefde voor hardlopen. Daarnaast ben je ook een gezellig persoon in de omgang. Dit is ook voor jou een unieke kans om via deze werkgroep meer mensen binnen V&G te leren kennen.  De enige angst die we enigszins hebben, is jouw voorliefde voor brood! Dat eet je heel graag en vooral in de auto. We hopen dus wel dat we er volgend jaar op het cullinaire vlak niet bij inschieten!

Succes!

Namens de poli: Nanda

Als netwerker pur-sang vonden we dat jouw input voor volgend jaar niet achterwege mocht blijven. Jjj kent als geen ander zoveel mensen en zoveel mensen kennen jou, dat je onmisbaar bent voor deze nobele taak. Daarbij meegeteld dat je van een feestje niet vies bent, vooral wanneer daar een verkleedpartijtje aan vast zit; Roze woensdag tijdens de vierdaagse, Carnavalsbeest als enig lid van je gezin of wat dan ook, jij ziet jezelf graag in een verklede vorm. Daarnaast ben je een gezelligheidsbeest en is een lekker drankje jou ook niet vreemd. Allemaal ingrediŽnten die jou uiterst geschikt maken. 

Nanda, we wensen je heel veel organisatietalent en vooral plezier toe in het team 2015

Namens de verpleegkundigen van Q10: Moniek(je)!

Als een jonge verpleegkundige die we, in de tijd dat je bij ons werkt, allemaal in ons hart hebben gesloten, vonden we jou een waardevolle aanvulling voor de organisatie. We vinden dat iemand, die zorg zo hoog in het vaandel heeft staan en zo lief is voor de patiŽnten, zeker ook goed zal zorgen voor het wel en wee van de medewerkers tijdens de te organiseren evenementen. Daarbij komt dat jij, alles wat je aanpakt, heel erg serieus neemt en uit weet te dragen tot iets groots. Voorbeeld daarvan is je recentelijke aandachsveld als Pammer. Dus, moest jij van ons in de organisatie.

Heel veel succes daarmee

Namens Q10: Lizzy (was helaas niet aanwezig)

Lizzy is een werkbeest. Is ze niet op Q10 aan het werk, dan kan je haar op de poli vinden. En is ze thuis, is ze druk in de weer met haar nagelstudio, waar je menig collega terug kunt vinden. Daarom dachten we, als je toch zo'n bezige bij bent, de organisatie voor volgend jaar bij jou in goede handen ligt. Je bent erg creatief en kunt ruim denken. Eigenschappen die je nodig zult hebben.

Lizzy, namens de organisatie van 2014 wensen we je heel veel succes en hebben we grote verwachtingen.

Namens de arts-assistenten: Yvette! (helaas niet aanwezig)

Yvette, je hebt avonddienst en moet dus nu ook werken. Je staat dan ook bekend als een hele sociale, maar vooral hardwerkende collega. Er zijn weinig zaken die aan jouw aandacht ontsnappen.Inmiddels ben je volledig geacclimatiseerd in het Radboud en, wat heel belangrijk is, tot rust gekomen na je bruiloft. Dus leek ons de tijd rijp om jou in de organisatie van volgend jaar te plaatsen. Iemand met jouw neus voor details en met jouw onverdeelde aandacht hebben ze hard nodig.

Succes!

Namens de staf: Sjors (helaas niet aanwezig)

Sjors, inmiddels ben je ruim anderhalf jaar werkzaam als gynaecoloog binnen de pijler Algemene Gynaecologie. We weten dat je erg muzikaal bent. Als we dat combineren met jouw Brabantse achtergrond, weten we dat die combinatie garant staat voor gezelligheid en sfeer.

We wensen jou volgend jaar veel succes met de organisatie en hopen dat jouw Brabantse inslag hier een grote stempel op zal drukken.

Namens  staf secretariaat: Loes (helaas niet aanwezig)

Loes staat al zo lang ze op het stafsecretariaat werkt (dat is al 5 jaar) bekend als feestneus. Aangezien ze al die tijd nog nooit bij de organisatie van het dagje uit betrokken is geweest, kunnen we ons voorstellen dat ze staat te popelen om te beginnen. Daarnaast is ze een waardevolle toevoeging voor het team omdat Loes een enorm organisatietalent is en vreselijk goed kan plannen. En dat heeft het team heel hard nodig.

Loes veel geduld, inzicht en wijsheid gewenst voor de organisatie van volgend jaar

Naar eigen zeggen, de eigenlijke kampioenen!